PFA Helbredssikring

- din og familiens vej til hurtig behandling

Som medlem af Kort og Landmålingsteknikernes Forening kan du tegne en billig helbredssikring til hele familien gennem PFA Pension.

Hvad er PFA Helbredssikring?
PFA Helbredssikring bliver populært kaldt sundhedsforsikring. Med den får du blandt andet mulighed for at blive behandlet hurtigt på privathospitaler, -klinikker eller hos en speciallæge. Læs mere her om PFA Helbredssikring, inden du beslutter dig.

Hvad koster forsikringen?
Medlemsprisen på forsikringen er kun 106,82 kr. pr. måned for dig og dine børn. Vil du også tegne en forsikring til din ægtefælle/samlever, er prisen for ham eller hende kun 98,90 kr. Forsikringen dækker, til du fylder 65 år Det er desuden et krav, at du betaler til forsikringen, og fortsat er medlem af Kort og Landmålingsteknikernes Forening.

Hvordan betaler du for forsikringen?
Du betaler for forsikringen en gang om året via girokort til PFA. Kort og Landmålingsteknikernes Forening står udelukkende for til- og afmelding af Helbredssikringen.  

Vil du vide mere eller tilmelde dig?
Læs mere om PFA Helbredssikring her
Tilmeld dig her
Kontakt PFA’s kundecenter på 70 12 50 00, hvis du har spørgsmål til PFA Helbredssikring og Kirsten Sørensen, KLF på 86 14 68 18, hvis du har spørgsmål til til- afmelding og betaling.

Sådan gør du, hvis du får brug for helbredssikringen!
Bliver du syg eller får en skade og får brug for din helbredssikring, er det vigtigt, at du får en henvisning via din egen læge, før du kontakter PFA på 39 17 68 70 eller helbredssikring(at)pfa.dk 

PFA har døgnåbent og kan give dig rådgivning om valg af behandlingssted samt hjælpe dig videre. I langt de fleste tilfælde kan de allerede over telefonen give dig tilsagn om, at de vil dække undersøgelse samt eventuelt behandlingsforløb.