Ramt af ledighed

I Kort & Landmålingsteknikernes Forening prøver vi at være på forkant med situationen for samtlige medlemmer, og i disse Coronatider er det mere vigtig end nogensinde før.

Ramt af ledighed? Hvad kan KLF gøre for dig?

I Kort- & Landmålingsteknikernes Forening prøver vi at være på forkant med situationen for samtlige medlemmer, og i disse Coronatider er det mere vigtigt end nogensinde før.

Selvom vi ikke kan se det i vores arbejdsløshedsstatistik for FTF-A  (pr. marts måned 2020: 3,09% = 19 ledige ud af 619 medlemmer), så ved vi, at dette tal hen over efteråret vil stige betragteligt, når de berørte medlemmers opsigelsesperiode udløber.

Vi vil derfor opfordre alle medlemmer, som er berørte af den aktuelle situation på arbejdsmarkedet, dvs. eksisterende ledige, kommende ledige og nyuddannede, der endnu ikke har fået fodfæste på arbejdsmarkedet, om at et udfylde spørgeskemaet.

Dette spørgeskema indeholder ikke GPDR følsomme oplysninger.

Disse informationer vil vi georeferere og synliggøre på vores hjemmeside. Vi vil så informere arbejdsmarkedet om denne feature og derved synliggøre i hvilke områder, der er tilgængelig arbejdskraft og samtidig vise, hvilke områder de kan udføre landmålingsopgaver i.

I samtlige af spørgeskemaets felter kan det enkelte medlem tilkendegive, hvad der i geo-referering skal være af tilgængelige informationer.

Alle informationer behandles fortroligt og tanken er, at arbejdsgiverne henvender sig til sekretariatet i KLF, som herefter kontakter de enkelte medlemmer, for at informere dem om jobmulighederne ved de pågældende arbejdsgivere, der har rettet henvendelse til KLF. Derved sikrer vi, at vi ikke udleverer oplysninger om det enkelte medlem, men lader det være op til dig som medlem, selv at rette henvendelse ved interesse.

Ved spørgsmål kontakt:

Sekretariatet telefon 86 14 68 18 eller,

Faglig sekretær Jimmy Pedersen telefon 27 13 75 33

Spørgeskema (til udprint)

Link til spørgeskema (til udfyldelse online)